WEBINAIRE

On-Demand: Zeldzame Ziekten Bewustzijn Maand Webinars

Bekijk de Simons Searchlight Rare Disease Awareness Month webinars wanneer het jou uitkomt. Bekijk deze inzichtelijke sessies on-demand om op de hoogte te blijven en deel ze met je vrienden, familie en gemeenschap.

Vraag en antwoord met genetisch consulenten van Simons Searchlight: Navigeren door nieuwe diagnoses, genetische tests en hulpbronnen

Neem een duik in de rol van genetisch consulenten, genetische tests en het scala aan hulpbronnen dat Simons Searchlight biedt voor gezinnen.

Sprekers en biografieën: Misia Kowanda, PhD, MSc, CGC, Claire Jones, MS, CGC en Jamie Lundy, MS, LCGC, Simons Searchlight Genetic Counselors.


“Wat is spraakapraxie en hoe moeten we het behandelen?”

Verdiep u in de complexiteit van spraakapraxie met een vooraanstaand panel. Krijg uitgebreid inzicht in wat apraxie van de spraak is en effectieve behandelingen voor deze spraakstoornis.

Presentatoren en biografieën: Angela Morgan, PhD, Murdoch Children’s Research Institute (MCRI), Ruth Stoeckel, PhD, CCC-SLP, Emeritus bij Mayo Clinic en Paul Wang, MD, Simons Foundation Autism Research Initiative (SFARI).

Bekijk en download hier de presentatieslides in PDF-formaat.


“De impact van participatie en gegevens in genetisch onderzoek: Inzichten van Simons Searchlight en SFARI-onderzoekers”.

Ontdek de diepgaande impact van deelnemersgegevens in het bevorderen van genetisch onderzoek en laat u inspireren door praktijkvoorbeelden van onderzoekers die uw gegevens en biospecimens omzetten in baanbrekende projecten, waarbij de directe resultaten van uw onschatbare bijdrage aan onderzoek worden getoond.

Panelleden en biografieën: Lauren Bauer, Simons Foundation Autism Research Initiative (SFARI), Katina Calakos, PhD, Boston Children’s Hospital, Tom Frazier, PhD, John Carroll University, Heike Rebholz, PhD, Institute de Psychiatrie et Neurosciences de Paris en Julia Sommer, PhD, Simons Foundation Autism Research Initiative (SFARI).


V&A met Dr. Cora Taylor: Gedragsinterventies voor de Simons Searchlight gemeenschap

Discussieer mee met Cora Taylor, PhD, terwijl ze kennis deelt over gedragsinterventies op maat voor de Simons Searchlight gemeenschap. Taylor beantwoordt je vragen over onderwijs en vroegtijdige interventie, de diagnose van autisme, slapen, voeding, toiletgang en gedragsinterventies voor mensen met autisme of andere neurologische ontwikkelingsstoornissen.

Presentator en biografie: Cora Taylor, PhD, hoofdonderzoeker Simons Zoeklicht en kinderpsycholoog, Geisinger, met moderator Gabrielle Burkholz, MSPH

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.