AANMELDEN

Een bericht van dankbaarheid van Simons Zoeklicht

Beste Simons Zoeklichtgemeenschap,

Terwijl we door de wereld van zeldzame genetische neurologische ontwikkelingsstoornissen reizen, strekt onze dankbaarheid zich uit naar het hart van elke partner in onze gemeenschap. Door hun ervaringen te delen, vormen de deelnemers een leidraad voor gezinnen die op weg zijn naar een zeldzame ziekte. Belangengroepen van patiënten helpen om zowel het bewustzijn als het onderzoek te vergroten, terwijl toegewijde wetenschappers antwoorden zoeken die de weg vrijmaken voor wetenschappelijke vooruitgang.

Individueel lijken onze inspanningen misschien klein, maar collectief zijn ze krachtig. Jullie openheid, veerkracht en gedeelde ervaringen zijn de drijvende kracht achter onze voortdurende vooruitgang.

Laten we ons verenigen in onze collectieve kracht om het onbekende bloot te leggen. Het team van Simons Searchlight is toegewijd aan het ontrafelen van de mysteries van zeldzame genetische aandoeningen, waarbij elke ontdekking de weg voorwaarts verlicht.

Bedankt dat je hand in hand met ons staat. We wensen u en uw familie prettige feestdagen.

Hartelijke groeten,
Het Simons Zoeklicht Team

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.