GEEN ONDERDEEL VAN EEN CATEGORIE

Een bericht van Simons Zoeklicht over Dr. Wendy Chung

Op 14 februari 2023 kondigden het Boston Children’s Hospital en Harvard de benoeming aan van Wendy Chung als hun volgende hoofdarts kindergeneeskunde en voorzitter kindergeneeskunde, met ingang van 1 juli 2023. Deze benoeming is een passend eerbetoon aan Wendy’s opmerkelijke leiderschap als kinderarts, medisch geneticus en wetenschapper die zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid van kinderen en gezinnen. Wendy’s benoeming is ook een weerspiegeling van de vele bijdragen die onze patiëntenbelangenorganisaties in de loop der jaren hebben geleverd.

De Simons Foundation Autism Research Institute (SFARI) en de Simons Foundation blijven zich inzetten voor Simons Searchlight en autismeonderzoek. Wendy zal doorgaan als PI van Simons Searchlight. De werving, betrokkenheid, retentie, teruggave van resultaten en het matchen van het onderzoek worden voortgezet.

Deze overgang biedt vele nieuwe mogelijkheden om de impact van Simons Searchlight te vergroten. We zullen onze patiëntengemeenschap op de hoogte blijven houden in onze maandelijkse e-mails met onderzoeksupdates.

Feliciteer Wendy met haar benoeming op een van de meest invloedrijke posities in de kindergeneeskunde in het land.

Blijf lezen bij Spectrum: Simons Foundation klinisch onderzoekshoofd Wendy Chung gaat kindergeneeskunde Boston leiden”

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.