Image Credit: Simons Zoeklicht
ACTUALITEITEN

Een bericht van het Simons Zoeklicht Genetica-team

Hallo van het team van Simons Searchlight genetica!

Wij zijn een groep genetische consulenten wiens belangrijkste doel is om te helpen betekenis te geven aan de resultaten van de genetische tests van je familie. We weten hoe overweldigend een nieuwe genetische diagnose kan zijn en we willen gezinnen – en het bredere veld van de genetica – helpen om beter te begrijpen wat deze resultaten voor jou en je gezin betekenen!

Onze genetisch consulenten hebben veel banen

We bekijken elk genetisch laboratoriumrapport dat wordt ingediend en we voltooien een grondig onderzoek naar elke genetische variant om er zeker van te zijn dat we de meest recente informatie hebben voor onderzoekers die deze gegevens gebruiken. We bekijken alle resultaten ook elk jaar opnieuw om onze snel voortschrijdende kennis erin te verwerken!

De genetisch consulenten van Simons Searchlight werken ook samen met families om gedetailleerde medische informatie te verzamelen. We praten rechtstreeks met gezinnen via de telefoon om meer te weten te komen over hun medische en ontwikkelingsgeschiedenis. We kunnen dit doen in het Engels, Spaans, Frans en Nederlands! We zullen talen blijven toevoegen aan het onderzoek, waardoor meer gezinnen over de hele wereld kunnen deelnemen. Dit is zo’n belangrijke stap om ons te helpen beter te leren over en te begrijpen hoe genetische aandoeningen de gezondheid en ontwikkeling beïnvloeden.

We praten altijd graag met gezinnen! Neem contact op met ons team als je vragen hebt over je genetische labrapport of de specifieke genetische variant die in je familie is gevonden. We werken graag samen om je vragen te beantwoorden en je resultaten te begrijpen.

U kunt ons e-mailen op
coordinator@simonssearchlight.org
of bel ons op 855-329-5638. De genetische consulenten van Simons Searchlight kijken ernaar uit om met je in contact te komen!

Het allerbeste,

Becky, Catherine, Elisheva, Jamie en Tamar

Simons Zoeklicht Genetisch Adviseurs

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.