WEBINAIRE

V&A met Dr. Cora Taylor: Gedragsinterventies voor de Simons Searchlight gemeenschap

Cora Taylor, Ph.D. beantwoordt je vragen over onderwijs en vroegtijdige interventie, diagnose van autisme, slaap, voeding, toiletgang en gedragsinterventies voor mensen met autisme of andere neurologische ontwikkelingsstoornissen.

Hieronder zie je de video-opname.


Over Cora Taylor

Cora Taylor, Ph.D. is assistent-professor en klinisch psycholoog bij Geisinger Autism & Developmental Medicine en hoofdonderzoeker voor Simons Searchlight. Taylor volgde een postdoctorale opleiding aan de Universiteit van Tennessee en een onderzoeks- en klinische opleiding aan de Vanderbilt Universiteit. Ze heeft expertise in de diagnostische evaluatie van kinderen met een scala aan ontwikkelingsproblemen. Bij Geisinger voert Taylor onderzoek uit, leidt hij de fenotypische batterijselectie en houdt hij toezicht op verschillende onderzoeksprotocollen. Ze richt zich op de fenotypische karakterisering van mensen met zeldzame genetische aandoeningen. Taylor heeft ervaring in het betrekken van zowel families als familieorganisaties voor zeldzame genetische aandoeningen bij onderzoek door middel van online deelname die internationaal wordt aangeboden aan geïnteresseerde patiënten en families.

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.