COVID

Simons Zoeklicht reageert op COVID-19

Door: Dr. Wendy Chung

Dit zijn stressvolle tijden en de dingen veranderen dagelijks met het oog op COVID-19. Onze routines zijn verstoord en we proberen ons snel aan te passen om onszelf en onze gezinnen veilig en gezond te houden. De veranderingen kunnen vooral ontwrichtend zijn voor onze Simons Searchlight gemeenschap omdat we de routine missen die stabiliteit geeft en de steun van therapeuten, opvoeders, medische zorgverleners en professionals in de gedragsgezondheidszorg die een integraal onderdeel van ons leven zijn.

Veel gezinnen hebben ook te maken met extra financiële lasten en onzekerheid, wat leidt tot angst en bezorgdheid. Maar tijden als deze bepalen ons en zijn de echte test van onze moed. Als gemeenschap zijn we sterk en veerkrachtig.

We hebben Simons Searchlight opgericht om de mogelijkheid te bieden in realtime van elkaar te leren en die informatie te delen. Door onze grote aantallen deelnemers aan Simons Searchlight over de hele wereld kunnen we snel leren, wendbaar zijn en toepassen wat we leren. We hebben de kans om allemaal samen te werken en elkaar te helpen, op een moment dat we fysiek afstand houden.

Ik nodig je uit om de korte enquêtes in te vullen die je in je inbox zult ontvangen. Het neemt niet meer dan 5 minuten in beslag en stelt ons in staat om te zien hoe COVID-19 onze Simons Searchlight-community beïnvloedt en vooral welke strategieën u hebt ontdekt die de last hebben verlicht, uw ogen hebben geopend voor nieuwe mogelijkheden of u in staat hebben gesteld om op afstand samen te werken met uw supportteam.

We willen zo snel mogelijk bekendmaken wat werkt en de impact op onze gemeenschap nauwgezet documenteren. We willen de gemeenschap herhaaldelijk enquêteren om de impact in de loop van de tijd te blijven volgen. Bij elk onderzoek zullen we de resultaten snel omzetten en met jullie delen.

Het ga je goed en was je handen.

Dr. Wendy Chung

Hoofdonderzoeker, Simons Zoeklicht

Informatie voor noodgevallen

Voor noodgevallen met geestelijke gezondheid

Als je je zorgen maakt dat iemand thuis depressief is of eraan denkt zichzelf pijn te doen, help hem of haar dan door Lifeline te bellen op 1-800-273-8255 of gebruik de Lifeline Chat.

Als je bang bent dat iemand zichzelf of anderen iets aandoet, bel dan 112 of breng hem naar de dichtstbijzijnde eerste hulp.

Voor medische noodgevallen

Als je een COVID-19 of ander medisch noodgeval ervaart, ga dan naar de CDC-richtlijnen Wat te doen als je ziek bent.

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.