VIDEO

Inzicht in het belang van het delen van uw jaarlijkse medische geschiedenis

Ontdek de belangrijke rol die jij speelt in het bevorderen van onderzoek naar zeldzame ziekten met Katina Calakos, een neurowetenschapper van het Simons Searchlight-team.

In deze informatieve video leer je meer over het belang van het delen van je medische informatie en het gemakkelijk thuis invullen van het Jaarlijks Medisch Overzicht (AMHS). Ontdek de impact van je bijdrage, verzilver beloningen voor je deelname en blijf in contact met ons team voor voortdurende ondersteuning en antwoorden op je vragen. Uw betrokkenheid is van cruciaal belang bij het stimuleren van medisch onderzoek en het wereldwijd verbeteren van klinische zorg. Doe mee en maak een betekenisvolle impact!

Bekijk de video voor meer informatie:

 

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.