ARTIKEL

Wendy Chung geïnterviewd voor Rare Revolution Magazine

Ontdek het baanbrekende werk van Dr. Wendy Chung, uitgelicht in Rare Revolution Magazine. Als hoofdonderzoeker bij Simons Searchlight en hoofd kindergeneeskunde in het Boston Children’s Hospital wijdt ze haar carrière aan het verbeteren van het leven van gezinnen die getroffen worden door zeldzame genetische neurologische ontwikkelingsstoornissen. Wendy benadrukt het belang van het delen van gegevens en echte partnerschappen met patiënten en ziet deze principes als een wereldwijde blauwdruk voor wetenschappelijke vooruitgang.

Ontdek meer over de invloedrijke carrière van Dr. Wendy Chung in het artikel “Dr. Wendy Chung and Simons Searchlight: Baanbrekend onderzoek naar genen die zeldzame neurologische ontwikkelingsstoornissen veroorzaken”, geschreven door Nicola Miller, hoofdredacteur van Rare Revolution Magazine.

Lees het artikel hier.

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.