AANMELDEN

Een bericht van Dr. Wendy Chung

Ik schrijf jullie om spannend nieuws met jullie te delen. Na meer dan tien jaar directeur klinisch onderzoek te zijn geweest bij de Simons Foundation Autism Research Initiative (SFARI), heb ik een nieuwe kans geaccepteerd als hoofdarts en voorzitter kindergeneeskunde in het Boston Children’s Hospital in Massachusetts. Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van een getalenteerd team van artsen en onderzoekers. Deze benoeming is een weerspiegeling van de vele bijdragen die onze patiëntenorganisaties en families in de loop der jaren hebben geleverd.

Wees gerust, ook al ga ik over naar het Boston Children’s Hospital, ik blijf de hoofdonderzoeker van Simons Searchlight.

SFARI en de Simons Foundation blijven zich inzetten voor Simons Zoeklicht en autismeonderzoek. De werving, betrokkenheid, retentie en het onderzoek van onze studie zullen ononderbroken doorgaan. Je deelname blijft ook hetzelfde. Je hebt nog steeds contact met het programmateam, je logt in op hetzelfde dashboard om enquêtes in te vullen en onderzoekers blijven toegang houden tot alle niet-geïdentificeerde gegevens via het SFARI Base-portaal.

Deze overgang biedt vele nieuwe mogelijkheden om de impact van Simons Searchlight te vergroten, waaronder het vinden van nieuwe uitdagingen om aan te pakken en nieuwe gegevens om te verzamelen die deze uitdagingen aanspreken.

We houden je op de hoogte en vragen over dit nieuws zijn van harte welkom. Ik kijk ernaar uit om velen van jullie deze zomer en herfst weer te zien op jullie familiebijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Wendy Chung
Hoofdonderzoeker, Simons Zoeklicht

Volg onze vooruitgang

Schrijf je in voor de Simons Zoeklicht nieuwsbrief.